„Kdo prožívá svůj Osobní příběh, umí všechno, co potřebuje. Jenom jediné znemožňuje jeho sen: strach z neúspěchu.“

                                                                                                                                    Paulo Coelho

Nové začátky

Nové začátky

Večer, který se nesl v duchu „Nových začátků“.

Když jsem se před nedávnou dobou setkala poprvé s Lucií Pomijovou Brabcovou, tak jsem během velmi krátké chvilky zjistila, že my dvě máme spousty věcí společných. Obě se pouštíme do vlastního podnikání, obě jsme udělaly krok z velké korporace a hlavně obě se vydáváme směrem pomoci druhým. Směrem, kdy chceme podat pomocnou ruku a ukázat směr. Inspirovat. Podpořit.

Velkým potěšením pro mne bylo, když mne Lucie pozvala, jako jednoho ze svých hostů na její společenskou akci, kterou pořádala pod hlavičkou společnosti Smart Dress v prostorech Pracovny Ženy s.r.o. Večer, který nesl název „Nové začátky“, byl večerem velmi inspirativním. Nejen že to byl večer začínajících podnikatelek, ale hlavně to byl večer plný energie, pohody a dobré nálady. Své „Nové začátky“ jsme zde představili nejen my ze Spirale, ale také zakladatelka společnosti Smart Dress Lucie Pomijová Brabcová, výživová poradkyně Eva Racková, módní návrhářka Markéta Kopecká a Lenka Hobzová, která během večera pozvané hosty okouzlila svou kolekcí luxusních šál a šátků vyrobených z pravého hedvábí, kašmíru a bavlny spol. Cottisi, s.r.o.

Tento večer byl plný krásných žen a já jsem si znovu uvědomila, jak důležité je pro nás, pro ženy, naše sebevědomí a jak tenká hranice je mezi tím ho MÍT a NEMÍT. Pro mnohé může být  „Novýmzačátkem“ změna účesu, obměna šatníků či změna image. Ale asi každý z nás víme, že změna věcí zvenku, začíná změnou uvnitř nás. Můžeme mít majetky, peníze a spousty dalšího, ale pokud nebudeme „mít“ sami sebe, tak nám všechny tyhle materiální věci moc úsměvu na tváři nevykouzlí. Během večera jsem měla tu možnost se potkat se skutečně krásnými ženami, kde každá si nese ten svůj příběh, který je plný nejen úsměvů, ale i různých trampot a možná i nedobrovolných přešlapů. Všechny ale tyto krásné ženy mají jedno společné. Ze svých trampot a přešlapů se snaží poučit, zvedly hlavu a jdou dál. A to je úžasné. Někdy nám stačí samotný přešlap, abychom se zvládli poučit a již ho neopakovali, někdy potřebujeme jen podat pomocnou ruku a ukázat směr. A o tom tento večer byl.

Díky za inspirativní setkání a věřím, že to byl skutečně jen začátek. J.

 

Kontakt

Aktuality

Děti Štěstěny

24. června 2016

Nové začátky

9. září 2014

Sociální sítě